Categorieën

Massage

#floor

Massageproducten


De meeste mensen weten wat het is om een stressvol en druk dagelijks leven te hebben. Als je thuiskomt, ben je moe en uitgeput... je lichaam voelt zwaar en uitgeput van energie, en je hebt last van spanning in je lichaam en misschien zelfs hoofdpijn. We hebben allemaal genoeg op ons bordje en als we in de bubbel van het dagelijkse leven zitten, vergeten we vaak om voor onszelf en ons lichaam te zorgen. Daarom heeft Fashiongirl een breed scala aan producten samengesteld waarmee je beter voor jezelf kunt zorgen, zonder dat je veel geld hoeft te betalen voor professionele hulp, waar je meestal de deur voor uit moet.

Breed scala aan massageproducten voor thuisgebruik


Ons assortiment bestaat uit massageproducten waarmee u uzelf, of uw dierbaren, thuis een ontspannende en ontstressende massage kunt geven. In feite hebben we ervoor gezorgd dat u niet langer de deur uit hoeft voor massagebehandelingen die een fortuin kosten. Ons assortiment van massageproducten kan aan ieders massagebehoefte voldoen - of je nu een rustige en ontspannende massage wilt, of last hebt van blessures en pijnlijke spieren die een diepe en effectieve massage nodig hebben.  

In ons ruime assortiment massageproducten voor thuisgebruik vindt u alles van massagepistolen, massagerollers, badborstels, massagegordels / massagepads, digitale elektrodemassage, massagehandschoenen, anti-cellulitis vacuümtherapie, massagezuignappen / cuppingmassage, jade rollers voor het gezicht, massageolie en ook mini-massageapparaten en massageapparaten voor het hele lichaam. Wat u ook nodig heeft, wij hebben precies de massageproducten die u nodig heeft om thuis een effectieve en ontspannende massage van nek, schouders, rug, benen en hoofdhuid te bereiken.  

Waarom is massage belangrijk en zijn particuliere massageproducten voldoende?


Massage is een effectieve oplossing voor veel van onze dagelijkse lichamelijke ongemakken. Het ontvangen van een massage verbetert de bloedcirculatie. Dit is belangrijk omdat dit de basis is voor het transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen van het lichaam. Bovendien verwijdert ditzelfde proces ook afvalstoffen uit de lichaamscellen. Massage stimuleert ook het lymfestelsel, dat eveneens een belangrijke rol speelt bij het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Dit hele proces helpt uw lichaam omdat het een belangrijke rol speelt bij het herstel van het hele lichaam.

Massageproducten voor thuisgebruik kunnen een groot verschil maken. Verschillende producten zijn ontworpen om een professionele massage na te bootsen, dus u kunt een heel eind komen door een of meer van dit soort producten aan te schaffen
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Wat kan cupping ten goede komen: Cellulitis Zwelling Menstruatieproblemen en pijn Opgeblaz..
€ 35,00 € 29,00
Excl. BTW: € 29,00
Deze Jade roller komt oorspronkelijk uit China waar hij al honderden jaren wordt gebruikt en nog ste..
€ 32,00 € 15,00
Excl. BTW: € 15,00
Het KH320-massagepistool is het perfecte hulpmiddel voor pijnlijke spieren. Het vermindert spierpijn..
€ 79,00
Excl. BTW: € 79,00
Verlicht spierpijn en verbeter de doorbloeding: het massageapparaat verlicht effectief spanning in u..
€ 33,00 € 19,00
Excl. BTW: € 19,00
Cupping therapie is een traditionele Aziatische behandelingsvorm die helpt bij de bloedcirculatie in..
€ 33,00
Excl. BTW: € 33,00
Massage Gun / massage pistool KH320 is een efficiënte massageapparatuur die pijnlijke spieren en pez..
€ 182,00
Excl. BTW: € 182,00
Digitale massages 1088-8 zijn een goedgekeurd multi-product dat kan worden gebruikt voor pijnverlich..
€ 98,00
Excl. BTW: € 98,00
Met de massagelhandschoen kun je gemakkelijk rigide en verstoorde gebieden van het hele lichaam kalm..
€ 9,95
Excl. BTW: € 9,95
Dit draagbare mini-massagepistool heeft 4 verwisselbare massage-bevestigingen: kegel, vork, rond, pl..
€ 52,00
Excl. BTW: € 52,00
Eindelijk in Denemarken -nu kunt u schoonheidslifter kopen die T -bar trilt, dat werkt op uw huid, h..
€ 19,40
Excl. BTW: € 19,40