Categorieën

Eyeliner

#floor

De eyeliner accentueert je ogen

Als je mooie geaccentueerde ogen wilt, heb je een goede mascara en een eyeliner nodig. De mascara maakt je ogen open en de eyeliner accentueert je ogen. Met een eyeliner kun je je ogen ook op verschillende manieren vormgeven en een hele nieuwe look creëren. De eyeliner kan alleen worden gebruikt of in combinatie met andere make-up, zoals oogschaduw.

Breng eerst je oogschaduw aan en trek dan met de eyeliner een fijn lijntje over je oog. Maak het af met een veeg mascara en je bent klaar voor de dag. Afhankelijk van of het een alledaagse dag is of een feestje, kun je lichte of donkere kleuren kiezen voor je eyeliner en oogschaduw.
 

Twee soorten eyeliner

Eyeliner heb je in een vaste vorm, kohl genaamd, of in een vloeibare vorm zoals een eyelinerpenseel. Kohl is goed voor een licht gedempte look. Als je de eyeliner hebt aangebracht, kun je hem met een sponsje vervagen, zodat hij niet zo opvalt in de look. Op die manier krijg je een mooie highlight rond het oog zonder dat het er te hard uitziet.

De vloeibare eyeliner is daarentegen beter als je een meer uitgesproken en geaccentueerde look wilt. Een look die perfect is voor feestjes, maar ook voor elke dag kan worden gebruikt als je het een beetje wilt opleuken.
Koop je make-up online bij fashiongirl.
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
MeNow® Kohl Kajal eyeliner is je nieuwe geheime wapen voor sexy, mooie en onweerstaanbare ogen. Deze..
€ 13,00 € 10,00
Excl. BTW: € 10,00