Categorieën

Dermaroller

dermaroller
#floor

Wilt u een jonge en mooie huid?
De derma roller (ook wel huidroller of microneedle roller genoemd) is vooral bekend om het elimineren van cellulitis, rimpels, pigmentatie en acne.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. De micro-needling techniek verbetert het uiterlijk van uw huid door kleine prikjes in de huid te maken die het collageenproces stimuleren.

U kunt de derma roller thuis gebruiken en wanneer u maar wilt.  

Bereik zichtbare vermindering van rimpels, sinaasappelhuid (ook wel cellulitis genoemd), littekens, pigmentatie veranderingen en puistjes met een dermaroller. Bij Fashiongirl vindt u huidrollers en dermarollers voor gebruik op het lichaam en gezicht. Je huid ziet er na een paar behandelingen egaler en gladder uit.

Wat is een dermaroller?

Een dermaroller is een populair schoonheidsinstrument met een roller met naalden aan één uiteinde. Het ziet er misschien eng uit, maar in werkelijkheid is het gewoon eng goed. Het maakt gebruik van het lichaamseigen regeneratievermogen om de huid er beter uit te laten zien. Wanneer de dermaroller over de huid wordt gerold, creëert het honderden microgaatjes die ervoor zorgen dat de huid begint te helen en nieuwe huidcellen aanmaakt. Dit betekent dat de huid wordt verjongd telkens wanneer u een dermaroller gebruikt. Tegelijkertijd stimuleert u de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid er steviger en voller uitziet.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?
Voordat je met de behandeling begint, moet je zowel je huid als je dermaroller reinigen. Dit is zeer belangrijk om de overdracht van bacteriën en mogelijke infecties te voorkomen. Reinig uw huidroller bijvoorbeeld met chloorhexidine, zowel voor als na gebruik. Als de huid en de roller schoon zijn, ben je klaar om te beginnen.

Rol de dermaroller verticaal, horizontaal en diagonaal over de huid. Vergeet niet om de roller na elke haal op te tillen, zodat je meer nieuwe gaatjes in de huid maakt in plaats van in dezelfde gaatjes te rollen en ze groter te maken. Rol meerdere malen op dezelfde plaats, maar niet meer dan 4 keer. Al onze dermarollers zijn gemaakt van titanium en zijn ongelooflijk scherp. U hoeft dus niet hard te drukken met de roller. Laat de roller het werk doen door zachtjes te rollen.

Na de behandeling heeft de huid tot 200 keer een beter absorptievermogen. Het is daarom een goed idee om de huid in te smeren met een goede crème, olie of serum. Producten met ingrediënten als peptiden, retinol, hyaluron en egf zijn ideaal om na een behandeling te gebruiken. Vermijd producten met veel parfum, parabenen en kleurstoffen, want die dringen dieper in de huid na gebruik van de dermaroller.
Doet het pijn om een dermaroller te gebruiken?

Natuurlijk, iedereen heeft een andere pijngrens en kan een behandeling anders ervaren. Maar het is heel belangrijk dat een behandeling geen pijn doet. Wanneer de derma roller over de huid wordt gerold, voelt u een pijnloos tintelend gevoel. Ook na de behandeling zult u enige tintelingen in de huid voelen, en dit is volkomen normaal. Dit komt omdat het immuunsysteem al reageert op de vele micro-potjes en bezig is deze te herstellen.
Werkt het überhaupt?
Ja, het werkt vanaf het eerste prikje met de dermaroller omdat het lichaam zichzelf altijd zal herstellen. Hoe snel en hoe effectief hangt echter af van een paar verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld waar op het lichaam de derma roller wordt gebruikt en waarvoor het wordt gebruikt (bijv. striae, littekens, verkleuringen). Ook de lengte van de naaldjes speelt een rol, net als of je na de behandeling crème, olie of serum gebruikt.

Kan iedereen het gebruiken?
U kunt de huidroller beter niet gebruiken bij:
  • Actieve acne
  • Open wonden
  • Eczeem
  • Geboortevlekken
  • Wratten
  • Huidinfecties
  • Huidziekten zoals psoriasis
  • Lippen en oogleden

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, let dan op. Klinische tests zijn niet uitgevoerd op zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Daarom zijn de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden niet bekend.

Onderhoud van uw dermaroller
Het is zeer belangrijk dat u uw dermaroller zowel voor als na gebruik reinigt. Dit vermindert de overdracht van bacteriën en het risico op mogelijke infecties. De dermaroller moet om de 3 maanden vervangen worden omdat de naaldjes dof kunnen worden en daardoor minder effectief.

Onthoud dat de dermaroller persoonlijk is. U mag die van iemand anders niet lenen. Ook al is hij schoongemaakt, u kunt er niet zeker van zijn dat hij helemaal schoon is. Als u de dermaroller met iemand deelt, loopt u of uw vriend het risico bacteriën over te dragen die infecties kunnen veroorzaken. 

Kies de juiste huidroller
Er zijn verschillen in welke dermaroller te gebruiken, afhankelijk van welk huidprobleem u wilt verbeteren.
De meest gebruikte voor thuisgebruik is 0,5 mm omdat het de meeste huidproblemen kan verhelpen die zich in de bovenste lagen van de huid bevinden, zoals rimpels, open poriën, pigmentafwijkingen en acnelittekens. Gebruik geen naalden langer dan 1mm op het gezicht omdat het permanente schade aan de huid kan veroorzaken indien verkeerd gebruikt. Als u echter bijvoorbeeld sinaasappelhuid, striae of littekens op het lichaam wilt verminderen, adviseren wij een naaldlengte van 1 mm op de plaatsen waar de huid het dikst is, bijvoorbeeld op de dijen en de billen.

Denk bij het kiezen van uw dermaroller aan het gebied waar hij gebruikt zal worden en wat u wilt behandelen. Als uw huid erg dun is op de plaats die u wilt behandelen, is het een goed idee om een kortere naaldlengte te gebruiken, en vice versa als uw huid dik is op de gekozen plaats.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De DRS® Dermaroller is CE-goedgekeurd en wordt geleverd in een steriele verpakking. De DRS® Dermarol..
€ 39,00 € 11,95
Excl. BTW: € 11,95
Gebaseerd op 8 beoordeling(en).
Deze Dermaroller is bedoeld voor het lichaam en heeft 1200 titanium naaldjes van 1,0 mm. De lichaams..
€ 56,00 € 28,00
Excl. BTW: € 28,00
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Deze dermapen of Derma Stamp zoals het ook wel wordt genoemd, maakt gebruik van de Dermaroller’s tec..
€ 28,00 € 14,00
Excl. BTW: € 14,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
​Met deze Dermaroller, kun je met behulp van honderden microscopische naaldjes van titanium binnen e..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Met behulp van de UNIQ Skin Roller, kunt u met behulp van honderden microscopische stekeltjes van ch..
€ 42,00 € 19,00
Excl. BTW: € 19,00
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Met behulp van de UNIQ Skin Roller, kunt u met behulp van honderden microscopische stekeltjes van ch..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
​Deze Dermaroller is bedoeld voor onder de ogen en heeft 180 titanium naaldjes van 0,2 mm. De Dermar..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Met behulp van de UNIQ Skin Roller, kunt u met behulp van honderden microscopische stekeltjes van ch..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Deze Dermaroller is bedoeld voor het gezicht en heeft 200 titanium naaldjes van 0,5 mm. De Dermaroll..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Met behulp van de UNIQ Skin Roller, kunt u met behulp van honderden microscopische stekeltjes van ch..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Met behulp van de UNIQ Skin Roller, kunt u met behulp van honderden microscopische stekeltjes van ch..
€ 42,00 € 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Deze Jade roller komt oorspronkelijk uit China waar hij al honderden jaren wordt gebruikt en nog ste..
€ 32,00 € 15,00
Excl. BTW: € 15,00
Hoogwaardige Dermarolls met verwisselbare kop en met 540 titaniumnaalden. Dermarolls zijn de meest n..
€ 39,00
Excl. BTW: € 39,00
Hoogwaardige dermarols met verwisselbare kop en met 600 titaniumnaalden. Dermarolls zijn de meest na..
€ 39,00
Excl. BTW: € 39,00