Categorieën

haaraccessoires voor kinderen

#floor

Haarversieringen voor kinderen 

Net als volwassenen willen kinderen er op hun best uitzien, en haar speelt daarbij een belangrijke rol. Bij Fashiongirl, vindt u een breed scala aan leuke en stijlvolle haaraccessoires voor kinderen en baby's. Ons assortiment van haaraccessoires voor kinderen omvat haarbanden, haarelastieken, haarclips, haarspelden, haarstrikken en haarclips voor kinderen van alle leeftijden. 

Haaraccessoires voor zowel kinderen als baby's

Hier bij Fashiongirl, hebben we veel moeite gedaan om het assortiment uit te breiden, zodat er iets voor kinderen van alle maten - het maakt niet uit wat hun haar lengte - zelfs de zeer jonge. Of het nu een beetje ingetogen en stijlvol voor de grotere kinderen, of leuk en gek voor de kleintjes, kunt u hier vinden.

Haaraccessoires voor alle gelegenheden

Ons assortiment haaraccessoires voor kinderen is geschikt voor alle gelegenheden. We hebben haaraccessoires voor alledaags gebruik, waarbij een paardenstaart, vlechtjes of een knotje het beste passen, maar we hebben ook haaraccessoires voor feestelijke gelegenheden, waarbij leuke, mooie en kleurrijke haarelastiekjes & haarclips de voorkeur verdienen. Wat de gelegenheid ook is, ons assortiment haaraccessoires voor kinderen bevat alles wat uw kind nodig kan hebben. Maar natuurlijk is het niet aan ons om te beslissen, en als kind zou elke dag idealiter een feest moeten zijn, dus wat je kind ook wil aan haaraccessoires voor feestjes of voor elke dag, het is te vinden in het assortiment op deze site.

Haarversieringen met mooie motieven, vormen en kleuren

Zoals we allemaal weten, zijn stijl en smaak individueel, en daarom hebben we ons assortiment zo aangepast dat er voor elk kind wel iets bij zit. In ons assortiment haaraccessoires voor kinderen kunt u kiezen uit elastieken met schattige dierfiguren, mooie bloemen, glitters of vers fruit. Dus of je kind nu houdt van dieren, bloemen en glitters of van fel en kleurrijk fruit, je vindt het in het assortiment op deze site.
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bling Bling Glam Styling tool waarmee je overal diamanten kunt klikken!  Met 180 klevende di..
€ 13,99 € 7,90
Excl. BTW: € 7,90
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Oranje haarelastiek met zwart elastiek. Leuk en decoratief elastiek dat je kapsel verzamelt en je ee..
€ 5,00 € 3,99
Excl. BTW: € 3,99